скільки робочих та святкових днів

з  
по

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкових днів у цьому періоді:

St. Cyril and Methodius Day : 
Slovak National Uprising Day : 
Constitution Day : 
Day of Our Lady of Sorrows : 
All Saints’ Day : 
Day of Freedom and Democracy : 
Christmas Eve : 
Christmas Day : 
St. Stephen's Day : 
Upgrade your account to remove ads & more
Визначте період
..в Slovakia
сьогодні, п'ятниця, 14 травень, 2021

робочий день : так
тиждень : 19 / 52
день року : 134 / 365
робочий день року : 92 / 251
приурочувати (UTC +01) : 03:44
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
15:44 (-1)

UTC
-09
Alaska
17:44 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
18:44 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
19:44 (-1)

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
20:44 (-1)

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
21:44 (-1)

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
21:44 (-1)

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
22:44 (-1)

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
00:44

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
02:44

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
03:44

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
04:44

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
04:44

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
07:29

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
08:44

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
09:44

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
10:44

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
11:44

UTC
+12
Auckland, Wellington
13:44

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | FR 
трав.

14
03:44
UTC +01
Калькулятор
Norway
Finland
Israel
Turkey
Poland
Russia
Ukraine
Argentina
Chile
Australia
South Africa
South Korea
New Zealand
Japan
México
Colombia
Venezuela
Working days world map
USA
Deutschland
United Kingdom
Italia
España
Brasil
India
China
Belgique
Canada
Suisse
Monaco
Portugal
Netherlands
Österreich
Greece
Luxembourg
Sweden
Denmark
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочий час
8h
/день
заробітна плата
/день
Зберегти
Видалити
×





Free account



API
контакти
Excel